Ikaalisten Toimihenkilöpalvelu palvelee Ikaalisissa

Ikaalisten Toimihenkilöpalvelu on täyden palvelun tilitoimisto, joka palvelee luotettavasti yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme palveluitamme yksityis- ja yritysasiakkaille Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus! Anna palautetta lomakkeella.

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ikaalisten Toimihenkilöpalvelu Viitamäki Ky
Vanha Tampereentie 3 L 2
39500 IKAALINEN

Y-tunnus: 0675578-9
Puh: 03-4587260

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ikaalisten Toimihenkilöpalvelu Viitamäki Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ikaalisten toimihenkilöpalvelu Ky

Vanha Tampereentie 3 A 2
39500 IKAALINEN

info@toimihenkilopalvelu.com
www.toimihenkilopalvelu.com

Päivi Viitamäki

GSM 040 548 6327
Puh. 03 458 7260
Fax 03 458 7260

Y-tunnus: 0675578-9